Gratis onlinekurser

Tag uddannelse gratis, når det passer dig. Som medlem af fagforeningen har du mulighed for at tage en masse onlinekurser hjemmefra på din computer, mobil eller tablet. Lær om IT, sociale medier, sprog, virksomhedsøkonomi og meget andet.

Stort udvalg af IT-kurser

Vil du blive bedre til IT, kan du prøve et kursus i Windows, Office 365, Excel, Word, PowerPoint eller Outlook.
Kurserne er baseret på tekster, små film og øvelser, og du vælger den form, der passer til dig.
Alle kurser giver kursusbevis, som du kan føje til dit CV.

Du kan også få et kursus i værktøjer og teknikker til at arbejde hjemmefra. For eksempel Zoom, Teams, OneNote, Fjernledelse og Digital mødeledelse

CV, jobsøgning og sociale medier

Søger du nyt job, kan du tage et kursus, som hjælper dig i gang med jobsøgning via sociale medier. Eller du kan finde ud af, hvad der dukker op, når en arbejdsgiver søger på dit navn på Google – og hvad du kan gøre ved det. Du kan også få en introduktion til Jobnet.
Hvis du vil være bedre til at bruge sociale medier som Facebook og LinkedIn er der også mulighed for det.

Grammatik og sprogkurser

Kniber det med at sætte kommaet rigtigt, kan du også lære det. Du kan også vælge mellem 140 gratis online sprogkurser hos uTalk.

IT-sikkerhed, økonomi og projektstyring

Du kan også lære om IT-sikkerhed, Teknologiforståelse og IT på arbejdspladsen, Virksomhedsøkonomi, og forskellige projektværktøjer og metoder som Projekt Libre, Trello,  Agile metoder og Scrum i projektledelse.

Grafik, kommunikation og markedsføring

Kunne du tænke dig at lære hvordan man optager og redigere mobilvideoer er der også et udvalg af onlinekurser i Adobe Premier Pro, Adobe Spark, MS Sway og MS Forms.

 


Sådan kommer du i gang