Kom gratis på Arbejdermuseet

Som medlem af ESL har du mulighed for at komme gratis på Arbejdermuseet endda med en ekstra gæst. Museet byder blandt andet på en række spændende udstillinger om arbejderbevægelsen gennem tiderne.

I øjeblikket har museet blandt andet en udstilling om Anker Jørgensen ”Anker et udsædvanligt liv”,der fører dig gennem den tidligere statsminister og fagforeningsmands liv. Du kan se nedskrevne dagbøger, originale manuskripter, studiehæfter, talepapirer, protesterklæringer, kærestebreve, ministerlister og meget mere. Alt sammen taget ud af Anker Jørgensens personarkiv, som Arbejdermuseet råder over. Udstillingen fortsætter frem til 1. marts 2025.

Fra den 17. maj kan du se udstillingen ”Vi er arbejderne”. Her møder du tjenestepiger og landarbejdere, maskinarbejdere og funktionærer. Faglærte og ufaglærte.mennesker, som hver for sig er udsatte, men finder styrke ved at stå sammen, som det hedder i museets beskrivelse af udstillingen.

10% på café og shop

Som ESL-medlem kommer du ikke bare gratis ind. Du har også mulighed for at tage en ekstra gæst med dig gratis. Børn under 18 år er altid gratis. Derudover kan du få 10% i museumsshoppen og museets kaffebar.

Bestil billet og download PlusKort-appen

Når du skal på arbejdermuseet, kan du købe billetten online på forhånd. Du skal blot vælge ESL, når du bestiller billetten på museets hjemmeside.

For at dokumentere at du er medlem af ESL, når du skal på Arbejdermuseet, skal du downloade PlusKort-app’en. I app’en fremgår det at du er ESL-medlem, og du skal så vise app’en i indgangen til Arbejdermuseet.

Du kan downloade PlusKort-app’en her:

iPhoneHent appen her
AndroidHent appen her