En fagforening, som er ekspert i dit fag

Ejendoms- og Servicefunktionærernes Landsforbund er din fagforening, hvis du er ejendomsfunktionær, ejendomsservicetekniker, vicevært, ejendomsmedhjælper eller du har et andet job inden for ejendomsservice.

Som medlem af Ejendoms- og Servicefunktionærernes Landsforbund har du altid en stærk forening i ryggen. Både hvis du har brug for rådgivning om dagligdags spørgsmål i forhold til din arbejdssituation, hvis det spidser til, og du har en konflikt med din arbejdsgiver eller hvis du bliver fyret. Vi er altid klar til at hjælpe dig.

Vi tilbyder også efteruddannelser, så du hele tiden er opdateret på det sidste nye inden for dit arbejdsområde. Det er med til at sikre, at du er en kompetent medarbejder uanset om du er nyere i jobbet eller har været ejendomsfunktionær i mange år.

Det er os, der har forhandlet din overenskomst, og derfor er det os, der kender udfordringerne i din dagligdag, og bedst kan hjælpe dig, som medlem.

Bliv medlem

Du melder dig ind i din lokalafdeling. efter hvor i landet du bor. Se hvordan du gør.

Din fagforening, hvis du arbejder som

 • Ejendomsfunktionær
 • Ejendomsmester
 • Pedel
 • Varmemester
 • Servicemedarbejder
 • Serviceleder
 • Vicevært
 • Social vicevært
 • Ejendomsmedhjælper
 • Ejendomsservicetekniker
 • Gårdmand

Faglig hjælp og retssager

Som medlem kan du få rådgivning inden for alle områder af din ansættelse. Vi kan hjælpe med alt fra simple spørgsmål til gratis hjælp til retssager vedrørende din ansættelse, hvis du får brug for det.

Rådgivning

 

Uddannelse og kurser

Det er vigtigt at uddanne sig løbende. Som medlem har du ret til otte dages betalt uddannelse om året. Der er en række kurser at vælge mellem. Vi har også vores helt egen erhvervsuddannelse som ejendomsservicetekniker.

Uddannelse

 

 

 


En landssammenslutning
Find din lokale afdeling

Vi er en forening , der dækker hele landet. Find din lokale afdeling her

Hvem er vi
Vedtægter og formål

Vores formål er at samle medlemsgrupper, der arbejder med alle typer opgaver inden for ejendomsservice. Gør du det, er vi foreningen for dig.

Hvem er vi
Hvad laver en ejendomsfunktionær?

Ejendomsfunktionærens arbejdsopgaver er mangfoldige, derfor kan ejendomsfunktionærer have mange funktioner og løse mange typer opgaver.

Hvem er vi
Vi er en del af Serviceforbundet

Forbundet er en sammenslutning af et større antal landssammenslutninger og brancher fortrinsvis inden for serviceområdet.

Serviceforbundet er medlem af Fagbevægelsens Hovedorganisation (FH), der er den samlende serviceorganisation for en stor del af fagforbundene i Danmark.

Afdelingsarbejde
Tillidsvalgte

Her finder du diverse blanketter

Fordelene ved et medlemsskab

Fagforening
A-Kasse
Rådgivning
Forsikring og pension
Kontantrabat