Uddannelse er vigtig

Er du klar over, at du kan komme på betalt uddannelse hvert år?
Jobbet som ejendomsfunktionær udvikler sig hele tiden. Der kommer ny teknologi, nye retningslinjer og nye opgaver. Derfor er det vigtigt hele tiden at sørge for, at uddanne sig, så du er klar til de nye udfordringer. På den måde står du bedst i forhold til at bevare dit job og søge nyt.

Som en del af din overenskomst har du ret til betalt efteruddannelse op til otte dage om året. Husk at gøre brug af den mulighed.

Der er også mulighed for at tage erhvervsuddannelsen som ejendomsservicetekniker. Uddannelsen er både for unge og voksne, der har lyst til at tage en samlet uddannelse for bagefter at arbejde som ejendomsfunktionær.

Nedenfor kan du læse om de forskellige uddannelsesmuligheder. Er du specielt interesseret i efteruddannelse, så se mulighederne her.

Bliv medlem

Vil du også have adgang til uddannelse og kurser, så meld dig ind i forbundet. Der er også en række andre fordele ved at være medlem. Læs mere og se her hvordan du kan blive medlem.

Uddannelse
Elevfonden

Elevfondens hovedformål er at understøtte elevpladser for unge under 25 år, som tager erhvervsuddannelsen som ejendomsservicetekniker.

Uddannelse
Efteruddannelse

Ejendomsfunktionærer har mange muligheder for videre- og efteruddannelse.

Uddannelse
Kursus for tillidsvalgte

Er du tillidsvalgt eller fagligt engageret i Ejendomsfunktionærernes Fagforening, er der forskellige muligheder for uddannelse og kurser.

Uddannelse
Gratis onlinekurser

Tag uddannelse gratis, når det passer dig. Som medlem af fagforeningen har du en masse onlinekurser, som du kan tage hjemmefra på din computer, mobil eller tablet. Lær om IT, sociale medier, sprog, virksomhedsøkonomi og meget andet.

Nyheder

20. februar 2023
Ejendomsservicetekniker-uddannelsen på Skills

Interessen var stor, da uddannelsen til ejendomsservicetekniker traditionen tro var repræsenteret på Skills.