PlusKort fordelsprogrammet for ESL-medlemmer

Som medlem af ESL har du fortsat automatisk adgang til fordelsprogrammet PlusKort.

Og der er masser af fordele til dig. Med PlusKort kan du få rabat i mere end 1.300 butikker og webshops, og beregninger viser, at en familie på fire personer kan spare mere end 4.000 kr. årligt – blot ved at bruge PlusKort.

Hvis du endnu ikke har brugt PlusKort appen skal du bare downloade app’en til din smartphone. Så får du både et medlemskort til ESL og dit PlusKort.

Med app’en på din smartphone, har du altid dit PlusKort lige ved hånden, overblikket over alle rabataftaler nær dig samt info om nye rabatter og ekstra gode tilbud. Og du kan også finde informationer om ESL.

Første gang du bruger app’en, skal du logge ind med MitID, oprette en brugerprofil og godkende nogle samtykker – derefter er du klar til at benytte dine medlemsfordele.

Du finder app’en dér, hvor du plejer at hente apps til din telefon.

Google Play

App Store

Hvis du allerede har PlusKort appen, skal du ligeledes logge ind på ny med MitID, oprette en brugerprofil og godkende samtykker – derefter er du klar til fortsat at benytte dine medlemsfordele. Dine fordele fortsætter som hidtil, og den eneste ændring er, at du fremover vil have et PlusKort med ESL-logo og forbundsindhold i appen.

Oplever du problemer med PlusKort appen, så kontakt PlusKorts kundeservice på tlf. 70 10 20 60 eller på mail info@pluskort.dk

Som led i administrationen af dit digitale medlemskort udveksler vi data med Fagbevægelsens Fordelsprogram A/S, der administrerer PlusKort, og vi har derfor en databehandleraftale med dem. Læs hvordan dine personoplysninger bliver behandlet hos PlusKort her

Vi håber, at du får gavn af nogle af alle fordelene og rabatterne hos PlusKort. Der kommer hele tiden nye til, som du kan blive opdateret på i PlusKorts nyhedsbrev. Tilmeld dig nyhedsbrevet her

Læs mere om fordelene ved PlusKort og Forbrugsforeningen her.