Kontantrabat og fordele

Dit medlemsskab af ESL giver også mulighed for en række rabatter hos PlusKort og Forbrugsforeningen.

PlusKort

Få mest muligt ud af dine lønkroner med adgang til PlusKorts fordels- og rabatordning. Du kan få rabat i 1.300 forskellige butikker og webshops. Se oversigt her.

Du er allerede med i PlusKortet, hvis du er medlem af en af Serviceforbundets 13 fagforeninger – du skal bare bruge dit medlemskort. Se fordelsguiden her

Kortet hed tidligere LO Plus, men har skiftet navn til PlusKort. Du kan stadig bruge dit gamle LO Plus-kort på præcis samme måde, som du hele tiden har gjort. Det er kun navnet, der er ændret.

Hent medlemskortet som app

Få dit medlemskort på mobilen med PlusKort-appen, så er det både hurtigere og nemmere for dig at spare penge. Appen giver nemlig hurtig adgang til alle rabataftalerne i nærheden af dig. Du får også automatisk information om nye rabataftaler og særlige rabatter.

iPhone: Hent appen her
Android: Hent appen her


Forbrugsforeningen

Som medlem af ESL kan du blive en del af Forbrugsforeningen.

Med et Forbrugsforeningskort kan du spare penge i mere end 4.500 butikker, restauranter og webshops overalt i Danmark. Du får bonus på alt, også hvis det er på tilbud.

I 2019 har I medlemmer omsat for over 11,5 mio. kr. på Forbrugsforeningskortet, og har optjent ikke mindre end 675.000 kr. i bonus i alt. Vi har 699 medlemmer, som er aktive brugere af kortet, og det svarer til, at hvert medlem i gennemsnit har fået en bonus på næsten 1.000 kr.

Det koster 132 kroner om året. Det første år er gratis.

Her kan du se, hvor du kan få rabat
Tilmeld dig Forbrugsforeningen her