Online-muligheder i din sundhedsordning i juleferien

Husk, at du som en del af din sundhedsordning i PensionDanmark kan komme til læge og psykolog via en videokonsultation. Og der er åbent alle dage i juleferien.

Lægerne i Online Læge kan hjælpe med de fleste ting, som din egen læge hjælper med. De kan svare på spørgsmål om dit helbred og sygdomme, sende dig videre til undersøgelse og i nogle tilfælde forny recepter. Har du børn, der endnu ikke er fyldt 15 år, kan de også få hjælp.

 

Du kan fx bruge Online Læge, hvis du ikke kan finde tid til at besøge din egen læge – eller hvis du ikke kan nå det inden for din egen læges åbningstid.

Online Psykolog med god tid
Med Online Psykolog kan du tale med en psykolog hjemme i din egen stue, eller hvor du føler dig godt tilpas. Psykologen er med på video, så I kan se hinanden, mens I taler sammen.

Sådan gør du
Videosamtalen i Online Læge eller Online Psykolog er naturligvis fortrolig. Og det foregår enten via PensionDanmarks app eller hjemmesiden pension.dk. Der er åbent alle hverdage kl. 8-21, mens der i weekenden og på helligdage er åbent kl. 9-17.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til PensionDanmarks sundhedsrådgivning på 7012 1335 alle hverdage kl. 8-18. Du kan også læse mere om mulighederne i din sundhedsordning på pension.dk eller på PensionDanmarks app.