Seminar for tillidsvalgte 2023

Atter i år var tillidsvalgte fra Midtjylland samlet til et 2 dags seminar i Knudhule ved Ry.

Dag 1

Programmet var omfattende og efter en formiddag med Michael og Bettina fra ESL som var meget oplysende , fik vi et foredrag om brok, af Storm Stensgaard. Med alt fra hyggebrok, fællesskabsbrok og vanebrok til kvindebrok. Det sidste kunne en del godt genkende.

Lidt nyt fra Christian Thøgersen fra Pension Danmark kunne de tillidsvalgte også tage med sig hjem og fortælle kollegaerne om.

Dag 2

Begyndte med om hvad vi tumler med ude på vores arbejdsplads.

Indlægget var et meget personligt indlæg om stress og vi må i Miljø og oplysnings udvalget indrømme, at det blev meget mere stærk og følelsesladet end vi havde troet var muligt. Alle fik noget at tænke over.

Næste punkt på programmet var om medlemshvervning, et vigtigt emne som I alle kommer til at høre mere om i fremtiden. Der er oprettet et medlemshvervnings udvalg under ejendom midt og formanden, Morten Skov fra Silkeborg.

Sidste punkt på dagen var der et foredrag, det tillader vi os at kalde det, for Robert Andersen, mangeårigt ESL profil, kom og fortalte anedoter fra et liv i fagbevægelsen. Det er pudsigt hvordan små ting kan flytte en hel masse og hvordan tilfældigheder kan lave en god overenskomst.

Robert er kendt for sin arbejdsmiljø indsats i ESL og forskellige steder i fagbevægelsen. Derfor var det meget passende at han overrakte årets AMR pris ( opkaldt efter netop ham) til René Buhl Christensen fra Alboa.

René får prisen i år for sit utrættelige arbejde med arbejdsmiljøet ikke bare i Alboa men også i det faglige arbejde.

 

 

Oplysningsudvalget vil gerne sige tak til de tilmeldte og for deres engagement de 2 dage.

 

Robert Andersen prisen 2023
René Buhl Christensen

Prisen er i år uddelt til René Buhl Christensen, som virkelig brænder for arbejdsmiljøet og som gennem sit virke som AMR i Alboa, har sat nye normer og måder, til at få gang i arbejdsmiljøsagerne.

Han tager ud til kollegaer og han skubber på, når det er noget med arbejdsmiljø der er gang i og han sørger for at nævne ordet ”arbejdsmiljø”, så tit han kan overfor sine kollegaer og ledelsen.

Minigolf turnering
Vinder er Michael B. Hansen

Efter den indledende runde, var der 2 med ens point, så efter aftensmaden måtte det hele afgøres i en omkamp på banens sværeste hul, nemlig hul 10. Og der vandt Michael (ESL) kniben over Dennis (Midt), så et stort tillykke med sejren.

Medlemshvervning nu og i fremtiden
Morten Skov fortalte om udvalgets arbejde

Medlemshvervning, et vigtigt emne som I alle kommer til at høre mere om i fremtiden. Der er oprettet et medlemshvervnings udvalg under ejendom midt og formanden, Morten Skov fra Silkeborg, havde lige knap 2 timer til at oplyse vores hjerner.