Forsikringer til medlemmer

Som medlem af ESL får du tryghed på flere måder. Blandt andet i form af forsikringer. Her har du en oversigt over mulighederne.

Gruppelivsforsikring

Som medlem af ESL er du automatisk dækket af en gruppelivsforsikring. Den er med til at sikre en sum penge til dine efterladte en sum penge, når du dør. Læs mere her.

Gratis fritidsulykkesforsikring de første tre måneder

I det du melder dig ind i ESL, får du automatisk de første tre måneders fritidsulykkesforsikring gratis. Det kræver kun, at du på indmeldelsesblanketten siger Ja tak til forsikringen.

Efter de tre måneder betaler er prisen for dig 39 kroner om måneden.

Billig fritidsulykkesforsikring

Som medlem får du tilbud om en billig fritidsulykkesforsikring til 39 kroner om måneden. Fritidsulykkesforsikringen dækker dig, hvis du kommer ud for en ulykke i din fritid og dækker i hele verden.

Fritidsulykkesforsikringen dækker:

  • Invaliditet/varige mén
  • Dødsfald
  • Skader på dine tænder
  • Behandling hos fysioterapeut og kiropraktor
  • Hjemtransport fra ferie i Europa

Mange af ESL’s medlemmer har sagt ja tak til det gode tilbud om fritidsulykkesforsikring. Hvis du har sagt nej, og fortryder, så kan du stadig nå det. Send os dine oplysninger eller ring til os på telefon 38 77 70 00, så sørger vi for, at du også bliver dækket, hvis du kommer til skade.

Læs mere om forsikringen her.

Under 26 år: Gratis ansvarsforsikring

Indtil du fylder 26 år er du automatisk er dækket af en ansvarsforsikring, som medlem af ESL. Det vil sige, at du ikke betaler ekstra for forsikringen.

Ansvarsforsikringen giver økonomisk hjælp, hvis du kommer til at skade andre eller andres ting. Har du ikke en ansvarsforsikring, skal du selv betale for de skader, du er skyld i, hvad enten der er tale om erstatninger, fordi du skader andre, eller udgifter til ting, du har ødelagt og skal erstatte.

Læs mere om forsikringen her.

10% på alle forsikringer hos Alka

Som ESL kan du få 10 % rabat på alle forsikringer hos Alka. Hele 4 ud af 5 nye kunder har oplevet, at de kunne spare penge ved at skifte til Alka.