Medlemmerne slår rekord i pensionstjek

Halvvejs inde i året har der været 1,4 mio. medlemslogins på PensionDanmarks hjemmeside – pension.dk. Det er ny rekord og en stigning på 17 pct. i forhold til sidste år. Syv ud af ti af medlemmernes logins skete via PensionDanmarks app.

Tjek selv din pension
Hvad står der på pensionskontoen, og er familien godt nok sikret, hvis uheldet er ude? Som medlem med pensionsordning i PensionDanmark kan du hurtigt få svar ved at logge ind på pension.dk eller PensionDanmarks app.

Med app’en slipper du for at logge ind med MitID. Søg efter PensionDanmark i App Store eller Google Play. Første gang du bruger app’en, skal du logge på med en pinkode, som du skal bruge MitID til. Herefter kan du frit bruge app’en – med pinkode, fingeraftryk eller FaceID.

Der er kommet ny PensionDanmark-app i løbet af forsommeren, som du skal installere, hvis du ikke allerede har gjort det. Den gamle app (”Din Pension”) bliver ikke opdateret.

Har du problemer med at installere app’en, kan du ringe til PensionDanmarks medlemsrådgivning på telefon 7012 1330 alle hverdage kl. 8-18.