Socialrådgiver

Hvis du er medlem af ESL, kan du få hjælp og rådgivning ved arbejdsskadesager og sygedagpengesager, fleksjob, men også ved andre sociale sager og problemstillinger.

Hvilken form for hjælp kan jeg få?

Vi giver dig ”hjælp til selvhjælp”. Det betyder, at vi støtter og rådgiver dig til selvstændigt at kunne handle aktivt i de situationer, hvor du mener, at du selv kan klare opgaven. Det er blandt andet om:

  • Hjælp ved arbejdsskade
  • Sygedagpengesager
  • Førtidspension og fleksjob

 


Kontakt en socialrådgiver

Din fagforening kan rådgive dig, og stille en socialrådgiver til rådighed. Ring til os på telefon  38 77 70 00 og vælg herefter at blive stillet om til din lokalafdeling. Så kan du høre, hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi skal bruge en fuldmagt til at behandle din sag

Med fuldmagten giver du os ret til at indhente aktindsigt, fremsende bemærkninger og anke en eventuel afgørelse på vegne af dig.

Hvis du skal give ESL fuldmagt til at føre din arbejdsskadesag, skal du udfylde denne fuldmagt og sende til din ESL-lokalafdeling.

Hent fuldmagt til arbejdsskadesager her. 

Kommer du i tvivl om noget, når du udfylder fuldmagten, så ring til din lokalafdeling i ESL.

Hvis du skal give ESL fuldmagt til at føre din sag om sygedagpenge eller andre sociale sager, skal du udfylde denne fuldmagt og sende til din ESL-lokalafdeling.

Hent fuldmagt til sygedagpengesager og andre sociale sager her

Kommer du i tvivl om noget, når du udfylder fuldmagten, så ring til din lokalafdeling i ESL.